Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Εστιατόριο

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το καφέ - εστιατόριο μας «ALTEREGO», οπού θα γευτείτε την ελληνική μεσογειακή κουζίνα , με κάποιες πινελιές από την πιο μοντέρνα , αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας υετού μάγειρα μας , Θανάση.
Πιο πέρα από την αυλή του εστιατορίου , βρίσκεται η εξωτερική μας πισινά, με βάθος 0,80 CM - 1,60 CM. Πλήρως ανακαινισμένη και εξοπλισμένη με φορά αναπαιστικές ξαπλώστρες, οπού μπορείτε να απολαύσετε και ένα δροσιστικό κοκτέιλ η τον καφέ σας.
Απέναντι από την πλευρά του παλιού κτηρίου , ακριβώς διπλά στην πισίνα , έχουν προστεθεί τα νέα μας καταλύματα , τα οποία προσφέρουν μια πιο πολυτελή διαμονή, για όσους το επιθυμούν.
Κάτω από τα αστέρια - Yianna Hotel

Κάτω από τα αστέρια

Κάθε Σάββατο , στις 20:00 mm, με σκοπό να αλλάξουμε την ατμοσφαίρας της καθημερινότητας , έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρονιά , η βραδιά Μπάρμπεκιου. Βάζουμε ελληνική μουσική , ανάβουμε την φωτιά και σας σερβίρουμε τα πιο ζουμερά κρεατιά , σε ατομικό πιάτο , συνοδευόμενα από φρέσκιες πατάτες , ελληνική σαλάτα και τζατζίκι.
Σας περιμένουμε ,λοιπόν, με ανυπομονησία και πολύ όρεξη , να σας όρεξη κοντά , και να περάσετε αξέχαστες διακοπές μαζί μας.
Yianna Hotel1
Yianna Hotel2
Yianna Hotel3
Yianna Hotel4
Yianna Hotel5
Yianna Hotel6
Yianna Hotel7
Yianna Hotel8